LOCATIE

Het kantoor is gevestigd te Zwijndrecht aan de Burgemeester de Bruinelaan 93.

Via deze link kunt u de routeplanner van de ANWB gebruiken (onze postcode is 3331AC).


Met de auto zijn wij als volgt te bereiken:

Vanaf A16:
afslag Zwijndrecht Centrum, borden centrum volgen. Zodra u onder het treinviaduct door bent bij de stoplichten rechts, langs het station rijden. Rechtdoor blijven gaan tot de eerste rotonde. Die neemt u driekwart. Dan bent u op de Burg. de Bruinelaan. Ons kantoor is gelegen aan de linkerkant van de straat tussen de woningbouwvereniging en het Gemeentehuis.

Vanaf Dordrecht:
over de Zwijndrechtse brug. Aan de einde bij de rotonde rechts. Bij de stoplichten weer rechts. Dan de volgende rotonde driekwart. U bent nu op de Burg. de Bruinelaan.Ons kantoor is gelegen aan de linkerkant van de straat tussen de woningbouwvereniging en het Gemeentehuis.

OV:
Zwijndrecht is te bereiken met de trein. Als u het station uitkomt, is het nog ongeveer 5 minuten lopen. U verlaat het station en gaat rechtsaf. U blijft de weg volgen tot aan de rotonde. Die neemt u driekwart. Dan bent u op de Burg. de Bruinelaan. Ons kantoor is gelegen aan de linkerkant van de straat tussen de woningbouwvereniging en het Gemeentehuis.

Uiteraard zijn wij ook te bereiken via de bus. Aangezien wij ongeveer 100 meter van het Gemeentehuis zijn gevestigd, stoppen er diverse lijnen bij ons in de buurt.

Contact  Mr. Ester